Pita pulled pork met andalousesaus

Pita pulled pork met andalousesaus

Voorbereiding3 minsKooktijd7 minsTotale tijd10 mins

Ingrediënten 

 100 g mix van geraspte wortel en witte kool
 80 g bereide pulled pork
 50 g pizzabread
 ½ tomaat
 ½ vijg
 1 tbsp olijfolie
 1 pinch peper & zout

Bereidingswijze

1

Plaats een pan op het vuur en voeg 1 eetlepel olijfolie toe. Verwarm de bereide pulled pork in de pan op een heet vuur.

2

Snijd het pizzabroodje in twee en grill beide helften in de broodrooster.

3

Neem een bord en dresseer de kropsla, de tomaat en de vijg (optioneel) op het bord.

4

Leg de bodem van het pizzabrood op het bord en beleg met pulled porc. Plaats het bovenste deel er bovenop.

5

Voorzie van een portie (20 ml) near zero calories andalousesaus.

6

Werk af met wat mix van wortelen en witte kool.

Ingredienten

 100 g mix van geraspte wortel en witte kool
 80 g bereide pulled pork
 50 g pizzabread
 ½ tomaat
 ½ vijg
 1 tbsp olijfolie
 1 pinch peper & zout

Bereidingswijze

1

Plaats een pan op het vuur en voeg 1 eetlepel olijfolie toe. Verwarm de bereide pulled pork in de pan op een heet vuur.

2

Snijd het pizzabroodje in twee en grill beide helften in de broodrooster.

3

Neem een bord en dresseer de kropsla, de tomaat en de vijg (optioneel) op het bord.

4

Leg de bodem van het pizzabrood op het bord en beleg met pulled porc. Plaats het bovenste deel er bovenop.

5

Voorzie van een portie (20 ml) near zero calories andalousesaus.

6

Werk af met wat mix van wortelen en witte kool.

Pita pulled pork met andalousesaus