Dipsaus Pico de gallo (+/- 8 pers.)

Dipsaus Pico de gallo (+/- 8 pers.)

Ingrediënten 

 4 grote rijpe tomaten
 1 kleine witte ui
 1 medium chilipeper (groen)
 ¼ kop limoensap
 ¾ tbsp fijn zeezout
 koriander

Bereidingswijze

1

Kuis de ui, snijd overlangs en hak alles fijn. Leg opzij in een kopje.
Verwijder de vliezen en de zaden van de chilipeper en hak eveneens fijn.

2

Neem een kom (middelmaat) en voeg de ui, de chilipeper, het limoensap en het zeezout toe.
Laat het geheel marineren gedurende ± 5 min.

3

Neem ondertussen de koriander en hak voorzichtig fijn om ongeveer ½ kop te vullen.

4

Was de tomaten, snijd in kwarten en verwijder de zaden. Snijd nu de kwarten in kleine blokjes.

5

Voeg deze blokjes en de koriander toe aan de kom en meng tot een homogeen geheel.
Voor een optimale smaak laat je dit alles 15 min. marineren in de koelkast.

6

Open een pakje nacho et voilà...

Ingredienten

 4 grote rijpe tomaten
 1 kleine witte ui
 1 medium chilipeper (groen)
 ¼ kop limoensap
 ¾ tbsp fijn zeezout
 koriander

Bereidingswijze

1

Kuis de ui, snijd overlangs en hak alles fijn. Leg opzij in een kopje.
Verwijder de vliezen en de zaden van de chilipeper en hak eveneens fijn.

2

Neem een kom (middelmaat) en voeg de ui, de chilipeper, het limoensap en het zeezout toe.
Laat het geheel marineren gedurende ± 5 min.

3

Neem ondertussen de koriander en hak voorzichtig fijn om ongeveer ½ kop te vullen.

4

Was de tomaten, snijd in kwarten en verwijder de zaden. Snijd nu de kwarten in kleine blokjes.

5

Voeg deze blokjes en de koriander toe aan de kom en meng tot een homogeen geheel.
Voor een optimale smaak laat je dit alles 15 min. marineren in de koelkast.

6

Open een pakje nacho et voilà...

Dipsaus Pico de gallo (+/- 8 pers.)