
16 okt Dipsaus Pico de gallo (+/- 8 pers.)
Ingrediënten
Bereidingswijze
Kuis de ui, snijd overlangs en hak alles fijn. Leg opzij in een kopje.
Verwijder de vliezen en de zaden van de chilipeper en hak eveneens fijn.
Neem een kom (middelmaat) en voeg de ui, de chilipeper, het limoensap en het zeezout toe.
Laat het geheel marineren gedurende ± 5 min.
Neem ondertussen de koriander en hak voorzichtig fijn om ongeveer ½ kop te vullen.
Was de tomaten, snijd in kwarten en verwijder de zaden. Snijd nu de kwarten in kleine blokjes.
Voeg deze blokjes en de koriander toe aan de kom en meng tot een homogeen geheel.
Voor een optimale smaak laat je dit alles 15 min. marineren in de koelkast.
Open een pakje nacho et voilà...
Ingredienten
Bereidingswijze
Kuis de ui, snijd overlangs en hak alles fijn. Leg opzij in een kopje.
Verwijder de vliezen en de zaden van de chilipeper en hak eveneens fijn.
Neem een kom (middelmaat) en voeg de ui, de chilipeper, het limoensap en het zeezout toe.
Laat het geheel marineren gedurende ± 5 min.
Neem ondertussen de koriander en hak voorzichtig fijn om ongeveer ½ kop te vullen.
Was de tomaten, snijd in kwarten en verwijder de zaden. Snijd nu de kwarten in kleine blokjes.
Voeg deze blokjes en de koriander toe aan de kom en meng tot een homogeen geheel.
Voor een optimale smaak laat je dit alles 15 min. marineren in de koelkast.
Open een pakje nacho et voilà...