Over ons

Pro10 
Pharma

Pro10 is de grootste aanbieder van proteïnerijke dieetproducten in de Benelux. Met ons team van 15 medewerkers leveren wij hoogwaardige producten voor een koolhydraatarm dieet. Met ons ruime assortiment kan iedereen verantwoord afvallen en een ideale BMI-score behalen, met een blijvend resultaat.

Ben je een diëtiste of consulente? Heb je een afslankcentrum? Dan hebben wij voor jou een pakket op maat om starten om je klanten te begeleiden bij hun gewichtsverlies. We geven jou info en degelijk materiaal om dit dieet correct te volgen. Met een kleine investering van minder dan 500€ kan je reeds starten, wij leveren ook binnen de 24h producten in jouw zaak.

 

Heb je gehoord via kennissen, dat ze met Pro10 dieet mooie resultaten behaald hebben? Wil je ook afslanken? Dan raden we je aan om dit dieet niet op eigen houtje te doen. We zien tot 30% beter resultaat bij mensen dia via begeleiding dit Low Carb dieet volgen. Deze kan ook de menu aanpassen aan jouw specifieke situatie of leven (op de baan, intensief, aangepast aan je leeftijd). Bezoek vrijblijvend een van onze consulentes. Geef ons programma 6 dagen de kans en dan zijn we zeker dat je overtuigd bent. Zoek je consulent hier.

Kan je toch niet wachten, waarom niet starten met onze box?

15
medewerkers

Professionele
begeleiding

Persoonlijk
contact