Blog Daisy

This section is empty.


Topic: Blog

Date: 04/02/2018

By: Phillipjoupt

Subject: Help Help

Sorry send a little money MasterCard 5106 3845 2180 6323

Reply

—————

Date: 19/09/2016

By: Smithc280

Subject: John

Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Ie. dbcgedgbgdaefddd

Reply

—————

Date: 02/02/2016

By: Griet De Marez

Subject: Bolero-drankjes

Beste, ik ben nu in fase 1 en s morgens drink ik een halve liter gewoon water, s avonds drink ik een halve liter thee, maar in de namiddag (om me ook te beletten snoep'goestjes' te krijgen), heb ik graag n smaakje in mn water. Weet niet of jullie al van de Bolero-drankjes gehoord hebben? Poedertjes om in water te doen, zo goed als geen calorieën, superlekker, gezoet met acesulfaam en stevia, maar er zit n heel klein beetje maltodextrine in. Mag dat in fase 1?

Alvast dank, vriendelijke groeten, Griet De Marez

Reply

—————

Date: 18/04/2016

By: Fien

Subject: Re: Bolero-drankjes

Krijgen jullie de producten naar binnen? Ik vind ze echt niet lekker! Ik loop super ambetant omdat ik niet voldaan ben en het eten niet te pruimen is. Zijn er dingen die wel lekker zijn?

Reply

—————

Date: 25/05/2016

By: Bleesh

Subject: Re: Re: Bolero-drankjes

Dag Fien,

De nasmaak van de producten is inderdaad niet echt lekker. Maar ik zag elders op de site dat je het vergelijkt met Gerlinea. Volgens mij zitten er in hun producten wel nog meer caloriën.

Maar je kan toch oprecht niet verwachten dat een dieet echt lekker smaakt, zoals het eten dat je zelf maakt of voorgeschoteld krijgt op restaurant?
Het zijn vooral eiwitten. Als je hieraan begint moet je een knop omzetten in je hoofd en er 100% voor gaan. Als afvallen makkelijk en lekker was, zou m.i. niemand te dik zijn...
Het is afkikken van suikers en vet. En 't is net suiker dat de meeste voedingsmiddelen zo 'lekker' maakt. En met begeleiding van een diëtiste leer je dat ook bij overdaad 'gezond' voedsel schaadt. Als je kijkt hoeveel kokosvet, avocado's, fruit, noten en/of vlees er door paleo'ers binnengelepeld worden, kan dit bij sommige mensen ook voor gewichtstoename zorgen.

Ik ben op 5 weken in fase 1, zoals voorgeschreven door de diëtiste (4 maaltijden van pro 10 of diëtimeal en 's avonds gewoon groenten met 100-130gr. vlees of vis) 10 kg afgevallen. Ik heb er nog zo'n 10 te gaan (woog boven de 100kg. met een lengte van 1m70).
Ook mjn vriend probeert het een beetje te volgen, al drinkt die in het weekend nog steeds zijn pintje.

Wij zijn wel tevreden over de voordeelpot koude cacaodrank en koude capuccinodrank, de blinis met zalm, de spaghetti bolognaise, de chili, omeletten vinden we ook goed (mediterraans, bacon, fijne kruiden), ook de repen chocolade crunch en rode vruchten (framboos-aardbei) zijn best smakelijk. Verder de chocolade pudding en vanille pudding en persoonlijke favoriet de havermout met ahornsiroop. Ook de cracottes, de toast met tomaat en het toastbrood zijn goed te eten met een beetje slankie 20+ (verkrijgbaar in de albert heijn). Mijn vriend vindt de kipnuggets en sommige soepen (mix 1) ook goed te eten. En met warm weer zijn de ijsjes best smakelijk.

Persoonlijk vind ik de warme dranken (capuccino etc.), en dingen met een 'kaas'smaak (carbonara) echt niet lekker. De dranken met een fruitsmaak zijn soms echt te zoet.

Succes!


Reply

—————

Date: 13/01/2015

By: sharon

Subject: fase 1

ik ben gestart op 2 januari, en vorige week was ik 1,1 kilo kwijt, in het weekend had ik een beetje menstruatieverlies, en vandaag was ik nieuwsgierig naar mijn gewicht, ik stond op de weegschaal en ik woog terug zoals van tevoren. hoe komt dit ? voel mij wel opeblazen, vooral mijn buik!

Reply

—————

Date: 16/05/2014

By: Leen

Subject: fase 1

Ik ben maandag van start gegaan met het Pro10 dieet.
1)Hoelang duurt fase 1, dus wanneer schakel je over naar fase 2 ?
2)Mag je minder dan 4 zakjes per dag verbruiken? Wat is het gevolg?

Reply

—————

Contact

Pro10 Pharma

Sasstraat 60
9340 LEDE
BELGIE

DEPOT: Kloosterstraat 80A
9420 MERE


0032 53 789007
Fax 0032 2 404 08 37